Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Ilmestyy 4.8.2022
Telin työkirja 1: tulevaisuudentutkimus

Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 21,00 €
JÄSENELLE 19,00 €
Ostoskorissa 0 kpl
Ilmestyy 4.8.2022
  • 2021
  • ISBN 9789520430467
  • Nidottu
  • Tilausnumero 100081631

Ilpo Rybatzki (kuv.)Otto Tähkäpää

Telin työkirja 1: tulevaisuudentutkimus

Ryhdy tulevaisuudentutkijaksi!

Tartu kynään ja lähde mukaan kartoittamaan tulevaisuutta! Telin tutkimusmatka tulevaisuuksiin -kirjassa pääset kokeilemaan, miten tulevaisuuksia voi tutkia.

Työkirjan tietoiskujen ja tehtävien avulla alakouluikäiset tutustuvat tulevaisuudentutkimukseen hauskalla ja innostavalla tavalla. Apuna tutkimusmatkalla ovat Teli Tulevaisuus sekä hänen tärkeät ystävänsä vanha, viisas Delfoi-nalle ja tohelo Musta Joutsen. Kirjan tehtävät antavat työkaluja oman tulevaisuusajattelun kehittämiseen ja avartamiseen. Runsas kuvitus ruokkii mielikuvitusta ja monipuolisissa tehtävissä luovuus pääsee valloilleen.

Tulevaisuudella on paljon jännittävää kerrottavaa - tule mukaan tutkimaan sitä!

Työkirjan kanssa samaan aikaan ilmestyy tarinallinen tietokirja Telin tutkimusmatka tulevaisuuksiin, joka sisältää mukaansa tempaavan tarinan lisäksi tietoa tulevaisuudesta ja tulevaisuudentutkimuksesta. Telin työkirjat saavat jatkoa vuonna 2022, jolloin syvennytään tarkemmin kestävyyden ja teknologian tulevaisuuteen.

Kirjantekijät Otto Tähkäpää ja Ilpo Rybatzki ovat olleet perustamassa Tulevaisuuskoulua, jonka tarinallisten työpajojen päähenkilönä Teli Tulevaisuus on seikkaillut jo vuodesta 2017. Tulevaisuuskoulu on kansainvälisesti palkittu tulevaisuuskasvatuksen edelläkävijä, jollaista ei ole toteutettu vielä missään muualla maailmassa. Se on ainutlaatuinen konsepti, jossa lapset saavat työkaluja nopeasti muuttuvan tulevaisuuden kohtaamiseen ja oman roolinsa pohtimiseen: mitä he haluavat tulevaisuudessa tehdä ja minkälaisia toimijoita he haluavat maailmassa olla. Tavoitteena on vahvistaa luottamusta ja uskoa tulevaisuuteen riippumatta siitä, minkälaiseksi tulevaisuus muotoutuu.

www.tulevaisuuskoulu.fi

Otto Tähkäpää (VTM) on tulevaisuudentutkija sekä perustamansa Tulevaisuuskoulun rehtori ja toiminnanjohtaja. Hänet on palkittu lasten parissa tekemästään tulevaisuuskasvatustyöstä niin Suomessa kuin kansainvälisesti, viimeksi School of International Futures -järjestön EU:n laajuisella tunnustuspalkinnolla. Telin tarinakirjan ja työkirjojen satumaisen kuvamaailman on luonut Ilpo Rybatzki, monipuolinen kuvittaja, taidekasvattaja sekä yksi Tulevaisuuskoulun perustajajäsenistä.

Ilmestyy 4.8.2022
  • 2021
  • ISBN 9789520430467
  • Nidottu
  • Tilausnumero 100081631

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.